We zijn begonnen op 4 maart. Meedoen kan nog steeds!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

5 dagen lang werken aan jezelf om voor te bereiden op de nieuwe wereld

dit veld niet invullen s.v.p.

In 5 dagen ga je leren:

q

Hoe je groeit in zelfvertrouwen en hierdoor ook met je bedrijf?

q

Hoe je je angsten aankijkt en loslaat

q

Hoe je keuzes maakt, wat laat je achter en wat gaat mee naar de nieuwe wereld

q

Hoe je je innerlijke mentor ontmoet en om advies vraagt

q

Je een helder beeld hebt van je kernkwaliteiten.

q

Je vibratie verhogen door contact te maken met de Bron

 Wat heb ik te bieden?

5 dagen lang live online begeleiding, video’s, een audio met geleide visualisatie, 5 e-books met interessante opdrachten. Tijdens deze dagen leer je keuzes te maken, te staan voor jouw kwaliteiten, stap je over je angsten heen, leer je zacht te communiceren naar jezelf en verlos je jezelf van je lijden en ga je je leven en je onderneming leiden. Want jij bent je bedrijf. Als het op dit moment anders loopt dan je dacht dat je vertrouwen houdt dat je een ander pad hebt wat je mag bewandelen richting de nieuwe wereld. Iedere dag ben ik live in de groep om je vragen te beantwoorden.

Je ontdekt jouw eigenschappen en hoe je deze in zet in je bedrijf. Hierdoor leer je beter prioriteiten stellen en houd je meer focus. Zodat je balans creëert, persoonlijk geluk en vrijheid.


Deze 5 dagen van je leven is de eerste stap naar een andere toekomst in de nieuwe wereld met mooie inzichten en doelen.

In de ochtend ontvang je een mail met video en een werkboek met opdracht. In de middag om 15:00 bespreken we het thema tijdens een live online bijeenkomst en is er een mogelijkheid tot het stellen van vragen. 

 

Dag 1:

Je gaat kijken naar je kernkwaliteiten en hoe je deze inzet in je bedrijf.

 

Dag 2:

Je maakt contact met je toekomstige ik.
Dit is zo krachtig. Het antwoord op alle vragen zit in jezelf. Je innerlijke mentor geeft jou de juiste inzichten.

Dag 3:

Je gaat je angsten aankijken? En neemt afscheid van die angsten om verder te gaan. Zodat je ruimte maakt voor nieuwe kansen en mogelijkheden.

Dag 4:

Je gaat keuzes maken hoe je jouw pad verder gaat bewandelen.  Keuzes m.b.t. loslaten, ruimte maken, groei, dat wat goed loopt op te schalen et cetera. 

Dag 5:

We staan stil bij dankbaarheid. Dit verhoogt je frequentie. 

dit veld niet invullen s.v.p.

Wie ben ik?

Mijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben moeder van twee kinderen. Ik ben Yoga Business Coach. Ik ben geen gewone Business Coach, maar gespecialiseerd in yogadocenten. Yogadocenten zijn goed in hun vak maar dat maakt ze nog geen ondernemer.  Inmiddels hebben ook andere ondernemers mij ontdekt en begeleid ik ook coaches, therapeuten, masseurs, voedingsexperts, personal trainers, dansleraressen etc

Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn door middel van de training Van Bijbaan Naar Bedrijf. En yogadocenten/coaches die willen groeien met hun bedrijf, andere mogelijkheden en verdienmodellen inzetten en het online ondernemen omarmen en de mogelijkheden en kansen zien. Dit alles op hun eigen online platform/leeromgeving plaatsen door middel van mijn coaching en technische support.

Tevens ben ik oprichtster en eigenaresse bij de online Yogaboerderij. Ik was de eerste met online yogaprogramma’s en FeetUp trainingspartner in Nederland .

Ik vind het belangrijk dat we als ondernemers met elkaar verbinden en elkaar versterken. Daarom organiseer ik ook de (online) Business Satsang, het Yoga Business Event, Retreats en diverse workshops.

Tevens steun ik namens de deelnemers van mijn online trainingen, trajecten en de Business Satsang® mastermind de stichting “ViaLisa” van Lisa van Gerven die jonge vrouwen begeleidt in de sloppenwijken van Bangladesh en “Because we carry” van collega Steffi de Pous. Ze helpt vluchtelingen op Lesbos. Zodat we met elkaar de wereld een stuk mooier en vriendelijker maken en elkaar helpen van mens tot mens.

 

 

Flevolandse zakenvrouw verkiezing 2018 Corine was genomineerd voor de Flevolandse zakenvrouw van 2018, categorie ZP, zelfstandig professional.

.

Mijn Missie

Mijn missie is dat zoveel mogelijk mensen rust en stilte vinden in de nieuwe wereld. Een wereld waarin yoga, meditatie, persoonlijke ontwikkeling, zelfzorg en zelfliefde een algemeen goed is. Hierdoor ontstaat er een betere balans tussen hun privé en werk. Dit kan ik niet alleen. Gelukkig zijn er heel veel gedreven bewuste spirituele ondernemers die goed zijn in hun vak. Maar ik zie dat zij het lastig vinden om zichzelf zichtbaar te maken en om hun plek op te eisen in de markt waardoor de juiste klanten hen nog niet vinden. Ik help spirituele ondernemers om hun missie helder te krijgen, zichtbaar te worden op social media, hun missie uit te dragen zodat ze nog meer leerlingen/klanten bereiken met hun kennis.

Meest gestelde vragen

Ik ben therapeut/coach dus geen yogadocent maar wil graag meedoen kan dit?

Ja, dat kan. Ik richt me op yogadocenten omdat ik weet wat ze voelen en doormaken. Uiteraard is wat ik leer ook geschikt voor coaches en therapeuten. Inmiddels heb ik veel spirituele ondernemers geholpen waaronder het merendeel yogadocent is maar ook een kindercoach, masseur, eigenaar spiritueel centrum, rouwtherapeut, voedingscoach et cetera.

Hoe laat en waar is het?

Het is online te volgen. In de ochtend ontvang je een mail met een video en invulbaar werkboek. Je hebt de tijd om deze opdracht uit te voeren. In de middag om 15:00 kom ik live en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Mocht je in de middag niet kunnen dan is er altijd een mogelijkheid om de opname terug te kijken. 

Wat weet ik aan het einde van deze 5 dagen?

Tijdens deze dagen leer je keuzes te maken, te staan voor jouw kwaliteiten, stap je over je angsten heen, ontmoet je je innerlijke mentor en leer je zacht te communiceren naar jezelf.

Waar kan ik heen met vragen?

Bij dit online programma zit een besloten Facebookgroep. Zodra je hier je vragen stelt zal ik er op antwoorden. Tevens kom ik dagelijks live in de groep.

Jij bent je bedrijf!

We zijn begonnen op 4 maart. Meedoen kan nog steeds!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Corine in de media

Corine van Zoelen – van Heerebeek

Horst 2617 | 8225 PA Lelystad | 06-51874415 | info@deyogabusinesscoach.nl